Skip to content

Een merk en omzet doorbraak
in één dag.

Je sterkste groeistrategie gaat áltijd samen met je meest winstgevende positionering in de markt. 
Wat als je in een paar uur tijd extreme helderheid kunt krijgen over beide?

Exclusieve Masterclass 10 november 2022

Coachingsdag | 03-08-22

Krijg extreme helderheid over jouw #1 positionering en groeikans in één dag.

Vind de positionering waar je concurrentie lijkbleek bij wegtrekt. Krijg extreme helderheid over hoe jij je eerste óf volgende miljoen gaat ophalen. Hoe je dat doet, weet je in één dag.

Voeg je header hier toe

Een dag, twee experts, tien ondernemers.

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom werkt dit wél?

Door een unieke, nieuwe combinatie van expertises die je nergens anders vindt.

Wat als je de principes van growth hacking en positionering combineert om tot een doorbraak in je markt te komen? Wat krijg je als je Nederlands nr.1 groeistrateeg en de Koningin van het positioneren samen aan je bureau zet? Een groeipositionering: Het receptvoor je grootste groeisprint óóit.

Veel bureaus, zelfbenoemde positionerings experts, marketeers en growth hackers zullen je vertellen dat er een hele hoop bij komt kijken om om tot de kern te komen van je merk en mogelijkheden voor omzet groei. Ze moeten goed de business leren kennen en echt het merk gaan ‘voelen’. Met als gevolg: je betaalt een Godsvermogen aan dure uren, aan marktonderzoek, ‘purpose’ sessies en kostbare consultancy trajecten met een batterij junior consultants die er de ballen verstand van hebben, of strakke pakken die zelf nooit een toponderneming gerund hebben.

Maar moet het echt zo lang duren? NEE!

Een expert komt snel tot de kern.
Een amateur doet er lang over of komt er helemaal niet.

Marieke Pijler en Chris Out hebben beiden een bewezen trackrecord. Ze laten bedrijven zoals die van jou snel tot een merk en omzet doorbraak laten komen. Zowel internationaal als in Nederland. Van Miljardairs, corporates tot een flink aantal bureaus. Wij doen het namelijk anders dan anderen.

We komen de boel eerst compleet ontregelen. Volledig. Leggen bloot wat er voor je neus ligt. En zetten daarna samen met jou je beste plan óóit op.

 

Als het angstzweet om 12:00 niet in je bilnaad staat, zit je in de verkeerde Masterclass.

Wat de bullshit coaches je ook proberen te verkopen: groei is nooit comfortabel. De reden waarom de meeste marketing te weinig oplevert is simpel: het is commodity marketing. Waarom is het commodity marketing? Omdat het aanbod een commodity is. Het is nét iets beter dan de concurrent, en op de magerheid van dat verhaal haakt je potentiële klant compleet af. In deze masterclass leren we je onvergelijkbaar te worden voor topklanten, op een manier die je concurrentie in één klap irrelevant maakt. Sterker nog: bij jouw belofte trekken ze lijkbleek weg. Dat belooft één ding: klotsende oksels en het angstzweet in je bilnaad. Maar geen zorgen: wij zijn er to guide you on every step on the way. 

Er liggen tonnen aan omzet voor je neus, maar jij ziet ze niet.

In deze masterclass geven we je extreme helderheid over je eerste en/of volgende miljoen aan omzet. Elke ondernemer in de vorige edities van de Masterclasses had tonnen, zo niet miljoenen voor zijn/haar neus liggen. Einde dag schreven ze hun omzetpotentie zelf op het whitebord. Een smack in the face voor iedereen die er was. Maar NU weten ze hoe ze die moeten pakken in de komende 12 maanden. Heb je die helderheid einde dag niet, dan krijg je je geld terug. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie.

Corné Hogendoorn - Managing Consultant Yelflow

Deze dag is qua investering minstens het dubbele waard. Of meer, wel 5000 euro.

Ik heb veel trainingen gevolgd en veel consultants ontmoet – het is veelal hetzelfde kunstje. Het is ook niet de training die het verschil maakt, maar of de juiste vraag gesteld wordt. En dat gebeurt hier. Julie stellen echt hele goede vragen, luisteren heel goed naar mijn case. Geen langspeelplaat, geen powerpoints, heerlijk pragmatisch. Wat mij betreft is deze dag is minstens het dubbele waard, of meer, wel 5000 euro. Het zijn eigenlijk een paar trainingen op één dag die cruciaal zijn voor je groei. Alleen al het deel over sales was zo waardevol. Daar zit je normaal gesproken 2 dagen voor in een trainingzaal. Jullie doen dat gewoon in 60 minuten.”

Deelnemer Masterclass

Tijdens deze masterclass word je er heel bewust van hoe klein je eigenlijk denkt.

Ik kwam binnen met een plan, maar vóór 12 uur was ik daar al van genezen. Ik zag al snel iets groters waarmee ik van nog grotere waarde voor klanten ga zijn. Tijdens deze masterclass word je er heel bewust van hoe klein je eigenlijk denkt. Als jij vindt dat jij een expert bent in een bepaald veld, dan moet je daar ook echt voor gaan staan en ernaar handelen. Voor mij was deze masterclass geen opzichzelfstaande dag, maar eerder een week. Daags voor de Masterclass was ik er volop mee bezig en ook erna had ik meerdere dagen nodig voor de “naweeën”. Je krijgt zoveel in handen, je wilt alles kunnen processen. Ik sta helemaal op scherp en ben jullie echt super dankbaar.

Rob - Eigenaar Dit is geen PR bureau

Deze masterclass was voor mij in de eerste plaats een emotionele doorbraak.

Ik ben echt geraakt door deze dag, ik heb ‘m nog lang gevoeld zeg maar. Het was alles wat ik niét had verwacht. Het is fantastisch om te zien wat er écht voor je mogelijk is waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Een onontdekte formule die bedrijven razendsnel naar extreme helderheid én een doorbraak helpt.

In het afgelopen jaar werkten Chris en Marieke onder de radar samen voor groeiende merken die voor enorme keuzes stonden. In the process ontdekten we een unieke formule om hen binnen no time naar maximale groei én hun meest winstgevende positionering in de markt te krijgen. Deze formule is nergens anders te vinden – we hebben de blauwdruk zelf ontdekt. We zijn er zo van overtuigd, dat we onze klanten in doorbraaksessies achteraf zélf lieten kiezen of ze onze consultancy fee wilden betalen of niet. 100% van onze klanten was mindblown en betaalde de rekening met liefde. Hoe kan dat?

Het echte probleem waardoor veel bedrijven nooit tot een echt goede positionering komen die tot een flinke omzet doorbraak leidt, is dat ze merkstrategie en groeistrategie als twee aparte aangelegenheden zagen. Maar positionering en growth hacking kunnen niet zonder elkaar, want ‘positioning is the mother off all sales.’

Daarom hebben onze klanten zich vaak al groen en geel geërgerd aan alle experts die ze hebben ingehuurd. En hebben ze zich bovenal blauw betaald. Blauw aan overpriced consultancy zonder garanties, waar ze tot overmaat van ramp werden opgezadeld met een batterij aan junior consultants. Blauw aan langdradige powerpoint sessies en ‘‘full service’ marketingclubs, die ondanks forse marketingkosten de échte doorbraak ook niet gekraakt kregen.

Waarom je die helderheid nú nog niet hebt.

Andere partijen missen de formule die wij in handen hebben. Dat is er een waar growth hacking en positionering samenkomen op zo’n manier, dat we de goudader in jouw bedrijf snel kunnen blootleggen.

Reguliere adviseurs, ‘full service’ marketing bureaus en zelfs prestigieuze consultancy clubs missen de “Scar Tissue” die hiervoor nodig is. Als je dit heel vaak gedaan hebt, met name voor eigen rekening en risico, dan leer je heel snel waar je wel en niet op moet letten. Die consultants bij grote bureaus hebben nooit een boterham minder gegeten als hun advies niet goed genoeg was. Wij wel!

Hoeveel word je bedrijf meer waard na deze dag, denk je?

Een vraag die wel onze klanten stellen na afloop van de Masterclass. Het antwoord varieert, maar loopt altijd in de tonnen. Wat gaat deze masterclass betekenen voor jouw bedrijfswaardering?

Het Premium aanbod dat onweerstaanbaar is voor klanten
Het aanbod dat zo belachelijk goed is dat klanten wel dom zijn als ze nee zeggen. Maar bovenal: het aanbod dat jou DIRECT bovenaan de markt positioneert en je concurrentie irrelevant maakt. Een klant snapt direct waarom jij extreem waardevol bent. De keuze gaat nu tussen JOU en...niets. Wat doet dat met je prijzen denk je?
De #1 positionering die jou onvergelijkbaar maakt
Vind de sweet spot in de markt én de woorden waar je al zolang naar zoekt in één dag.
Premium Sales
Met een premium aanbod en #1 positionering is je klant al voor 80% verkocht voor je 'm spreekt. Je hoeft 'm niet langer te overtuigen en hij zal je ook niet langer vergelijken met een ander. Maar: hij heeft wel wat anders van je nodig in een salesgesprek om JA te zeggen. Zeker omdat je prijzen fors omhoog gaan (spoiler: je gaat veel waardevoller voor hem worden). Marieke legt je uit hoe je de JA van een klant krijgt in het eerste gesprek door gouden salestechnieken. Volgens vorige deelnemers is dit onderdeel alleen al extreem waardevol.

Contact

Wie zijn jullie, en waarom zou ik jullie geloven?

Chris Out

Chris Out is internationaal expert op het gebied van growth hacking en het structureren van extreme omzet groei. Daarnaast is hij investeerder en businesscoach. Hij heeft de eerste growth hacking agency van Nederland opgericht en die in 2020 succesvol verkocht. 

Hij is een veelgevraagd spreker en heeft over heel de wereld mensen mogen inspireren. Hij geeft al jaren les bij Beeckestijn Business School, Nyenrode (Digital Transformation) en TIAS (Executive MBA). 

Wereldwijd begeleidt Chris organisaties in hun transformatie naar extreme omzetgroei. Hij publiceerde onlangs het boek ‘Extreme Revenue Growth’ dat direct een nr. 1 bestseller werd in de Engelstalige categorie op Managementboek.nl.

Marieke Pijler

“Positioning is the mother of all sales.” Een quote van Marieke.

Marieke Pijler is positioneringsstrateeg, investeerder en businesscoach. Al heeft ze zelf een bloedhekel aan laatstgenoemde term. Ze leid groeiende bureaus, agencies en resultaatgerichte ondernemers naar hun sterkste, meest winstgevende positionering: de positionering die hen onvergelijkbaar maakt en snel richting €1.000.000 omzet per jaar leid. Op de bullseye van de markt: die plek waar je maximaal winstgevend bent en waarbij de concurrentie verbleekt.

“Mijn goud is dat ik er jouw goud pijlsnel uithaal, en er feilloos de woorden aan geef waar jij al zolang naar zoekt.”

 

 Marieke is veelgevraagd spreker en trainde jarenlang de top marketingprofessionals van o.a. SRM op het hoogste niveau in Marketing (Nima C). Ze verdiende al jong haar strepen als topverkoper en groeide later uit tot merkstrateeg. Met als specialisatie positioneren, “the mother of all sales”.  Met haar aanpak en resultaten werd ze in 2019 verkozen tot Zakenvrouw van het jaar in Rotterdam.

 

 

Marieke en Chris trainden de top marketing professionals van o.a:

l1
l2
l3
l4
l5
l6

Onze vorige edities waren een groot succes, met klanten die sindsdien fantastische resultaten en mijlpalen bereikt hebben.

Zie de goudader van je markt in één dag tijd.

early bird

TOT 15 SEPTEMBER
995
  • Exclusieve Masterclass van Chris Out en Marieke Pijler
  • Onze formule onthuld
  • Inclusief luxe lunch en drankjes
OPEN!

Just in time bird

TOT 1 OKTOBER
1395
  • Exclusieve Masterclass van Chris Out en Marieke Pijler
  • Onze formule onthuld
  • Inclusief luxe lunch en drankjes

Reguliere prijs

-
1995
  • Exclusieve Masterclass van Chris Out en Marieke Pijler
  • Onze formule onthuld
  • Inclusief luxe lunch en drankjes

Exclusieve Masterclass op 10 november 2022 in Amsterdam Amstel

Bij het luxe Amsterdam Amstel hotel van v/d Valk hotels in Amsterdam heten we je van harte welkom tijdens deze full day exclusieve masterclass.
 

De groep bestaat uit ongeveer 10 tot maximaal 12 ondernemers. 

We hebben een inspirerende setting geregeld waarbinnen je in één dag tot je groeistrategie én beste positionering komt. 

Je vraagt je af...

Slechts 15 ondernemers zijn welkom. Zo hebben we veel aandacht voor jouw case. 

Deze eendaagse training vindt plaats tussen 09:30 en 16:30. Achteraf vindt een borrel plaats.

Je kunt tot 6 weken voorafgaand aan de Masterclass kosteloos annuleren. Daarna geldt een no-refund policy. Meld je je later af, dan verschuift je ticket naar de eerstvolgende Masterclass datum. 

Je kunt overnachten bij Hotel v/d Valk Amsterdam Amstel. Je plaatst hiervoor zelf een boeking bij het hotel. We raden je dit aan om eventuele files te vermijden.

Joan Muyskenweg 20, 1096 CJ Amsterdam

Van der Valk Amsterdam-Amstel heeft de beschikking over een eigen beveiligde parkeergarage met 131 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage is beschikbaar voor gasten van het EMEOD event. Er zijn vier laadpalen voor elektrische auto’s. 

Als je je na het event meldt bij de receptie, krijg je als tickethouder van deze Masterclass 50% korting op je parkeerkosten. 

Kraak je groeistrategie én positionering in 1 dag.

Voor wie is dit?

Resultaatgerichte ondernemers van bureaus, agencies, service-based bedrijven met een omzet van ca. €500+ (of de systemen en procedures op orde om daar snel te zijn) die in korte tijd willen doorschalen naar  #1 positie in de markt met een grote omzetdoorbraak.  

 

En voor wie zeker dit niet?

Onze sessies zijn berucht door onze directheid en scherpte. Dus bij klachten die wijzen op lange tenen: gelieve thuis te blijven. Deze dag is ook niet voor besluiteloze mensen – de eindeloze uitstellers. Tijdens deze masterclass zul je je enkel omringen met een specifieke soort ondernemers: “the people who want to get everything they can out of all they got.” Kom je gewoon “wat inspiratie” halen, maar ontbreekt het je aan een actieknop? Dan pas je helaas niet in dit gezelschap.

See you soon.🔥