Skip to content

Masterclasses

Snel doorbreken richting €1.000.000 en verder? Laat je tijdens onze Masterclasses inspireren om de onvergelijkbare #1 van jouw markt te worden.

In de afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers geholpen met een doorbraak TIJDENS de masterclass. Ik geef daarom een 100% tevredenheid garantie, anders krijg je je investering terug. 

Als eerste op de hoogte van de nieuwste masterclasses?

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

Bekend van:

Een Merk En Omzet Doorbraak in 1 Dag | 10 november 2022
Voor ondernemers tussen de ca. €500.000 - 3MIL+ omzet p/j van groeiende bureaus, (marketing)agencies en service based bedrijven Doorgroeien naar een multiple miljoenenomzet en top bedrijfswaardering met je sterkste positionering óóit.

Word de onvergelijkbare #1 van je markt en kies de positionering waar je concurrentie lijkbleek bij wegtrekt. Hoe je dat doet, weet je in één dag. Gegarandeerd.

Corné Hogendoorn - Managing director Yelflow

Deze dag is qua investering minstens het dubbele waard. Of meer, wel 5000 euro.

Ik heb veel trainingen gevolgd en veel consultants ontmoet – het is veelal hetzelfde kunstje. Het is ook niet de training die het verschil maakt, maar of de juiste vraag gesteld wordt. En dat gebeurt hier. Julie stellen echt hele goede vragen, luisteren heel goed naar mijn case. Geen langspeelplaat, geen powerpoints, heerlijk pragmatisch. Het zijn eigenlijk een paar trainingen op één dag die cruciaal zijn voor je groei.