Skip to content

Premium Growth®

Snel doorbreken met je bureau, agency of service-based business richting €1.000.000+ omzet per jaar als onvergelijkbare #1 van je markt? Je hebt al een lopende omzet, maar wilt doorbreken in je markt. En op dat niveau gelden nieuwe spelregels. Vind en claim de goudader van je markt in 12 maanden tijd. Kies voor de premium positionering en groeistrategie voor continu topklanten die al verkocht zijn voor ze je spreken.  Start hier voor krachtige business coaching voor maximale winst en groei.   

Bekend van:

In 12 maanden richting een topomzet en #1 positie in je markt. Volledig in control van je groei, met steeds meer vrijheid.

Integer en hardwerkend: jij bent van het kaliber dat geen concessies doet en klanten het allerbeste wil geven. Je bureau of agency loopt. Klanten weten je steeds vaker te vinden. Maar jij wilt niet ‘een paar klantjes erbij.’ Jij wilt een grote doorbraak in je markt. De #1 zijn van jouw domein waarbij je concurrentie lijkbleek wegtrekt. Een topomzet draaien, door volledig in control van je groei te zijn. En vooral: groeien in veel meer vrijheid. Want die aanpakkersmentaliteit slaat je murw en eist z’n tol. Als ie’ dat nu al niet doet. En het ergste: voor je het weet heb je met al je harde werken iets gebouwd, wat je eigenlijk niet wilde. En zie dan nog maar eens uit dat hamsterwiel te komen.

Jij weet inmiddels:  om 10x groter te worden, om 10x meer omzet te maken dan je nu doet, moet je het spel anders spelen. En daarin zijn twee opties: blijven aankloten en het wiel zelf uitvinden of werken met de mensen die dit al 100x gedaan hebben. Je betreed een nieuw speelveld. Hier gelden andere regels.

Want die positionering, daar breek je je hoofd over. Wat moet die grote belofte zijn? Waarmee maak je de concurrentie in je markt in één klap relevant? Want klanten vergelijken jou nog steeds met een ander. En ‘goed gesprek, stuur maar een offerte, we spreken ook nog met XYZ’  is iets wat jij nooit meer wil horen. 

Wat je nodig hebt is de nr. 1 positionering die jou naar de goudader van je markt wijst. En de groeistrategie om dat goud in korte tijd te delven. Want zolang jij blijft aankloten,  helpt een ander jouw klanten. 

 

Van 'beter dan de rest' 'A category of one' waarbij de rest verbleekt.

 

Je hebt de bezieling, maar mist het plan.  En daar ben je klaar mee Je bent aan het stoeien in het achterveld en dat weet je. 

In plaats van zoeken naar wat jou ‘beter maakt dan de rest’, zorgen we er samen voor dat jij onvergelijkbaar wordt voor topklanten. Dat doen we door jouw bedrijf te positioneren op de bullseye van de markt – het oog van de storm. Daar ga je niet lopen beuken om een prominent plekje in je categorie te bemachtigen. Nee, verre van. Daar vind je een compleet nieuwe categorie uit, waar jij de #1 van bent. We noemen dit untapped demand: Zodra je de grootste frustratie in de markt oplost die onopgelost blijft. Én klanten de resultaten geeft die ze écht willen. Hoef je geen dag langer meer de vraag naar je diensten op te wekken, of überhaupt jezelf te verkopen. In deze markt zijn klanten al hongerig. En dat is goud voor wie snel wil groeien.

Je wilt dat aanbod dat zo belachelijk goed is, dat het jou DIRECT bovenaan de markt positioneert. Klanten zouden wel dom zijn nee te zeggen tegen zo’n aanbod. (Gelukkig is dat slechts een enkeling…) De woorden waar je al zolang naar zoekt. (die halen we uit je mond). Die marketing waar je klant direct op aangaat, waarbij anderen in je markt verbleken en die jou onvergelijkbaar maakt.  En de salesgesprekken met topklanten die al overtuigd waren voor je ze spreken.  En bovenal: die jou nooit vergelijken met een ander. 

Allemaal door onvergelijkbaar te zijn en een killer groeistrategie te hebben waar je concurrent nooit op was gekomen.

Hoe je dat krijgt en doorgroeit richting een topomzet, daarover breek je al een tijdje je hoofd. Misschien heb je er al menig businesscoach op versleten, zoals veel van mijn klanten bij binnenkomst. Weet dan… 

This is where we come in. En wij zijn net zo hongerig als jij.

Kom los uit die impasse en ga voor de goudader van je markt.

Ik werk een op een met klanten in de basis. Dat blijf ik ook altijd doen. Omdat strategie persoonlijk is. Omdat we jou positionering nú willen kraken.  Omdat ik écht naar je wil kunnen luisteren om te weten wat voor jóú werkt. En dat gaat niet in een zoom-call met 15 anderen waar je snel je vraag moet stellen. En van je ‘groepsgenoten’ kun je veel leren, zeker. Maar zij kraken die positionering niet voor je. Anders had je ze wel gebeld.

Ik werk niet alleen een op een, maar ook snel. Ik heb als enige businesscoach (en former merkstrateeg) een uniek, bewezen mechanisme om je positionering te kraken: het Premium Position System®. Het helpt je in no time je sterkste positionering én groeikans te kraken waarmee je tot die doorbraak komt, bovenaan je markt. Het wijst je naar die sweet spot én de magnetische marketing die jou onvergelijkbaar maakt voor de beste klanten. 

Al in onze eerste sessie ga ik direct naar de HOE waar jij al zolang naar zoekt. Plan gerust je call.

Hoeveel word je bedrijf meer waard na dit mentorship, denk je?

Een vraag die wel onze klanten stellen na afloop van de Masterclass. Het antwoord varieert, maar loopt altijd in de tonnen. Wat gaat deze masterclass betekenen voor jouw bedrijfswaardering?

Het Premium aanbod dat onweerstaanbaar is voor klanten
Het aanbod dat zo belachelijk goed is dat klanten wel dom zijn als ze nee zeggen. Maar bovenal: het aanbod dat jou DIRECT bovenaan de markt positioneert en je concurrentie irrelevant maakt. Een klant snapt direct waarom jij extreem waardevol bent. De keuze gaat nu tussen JOU en...niets. Wat doet dat met je prijzen denk je?
De #1 positionering die jou onvergelijkbaar maakt
Vind de sweet spot in de markt én de woorden waar je al zolang naar zoekt in één dag.
Premium Sales
Met een premium aanbod en #1 positionering is je klant al voor 80% verkocht voor je 'm spreekt. Je hoeft 'm niet langer te overtuigen en hij zal je ook niet langer vergelijken met een ander. Maar: hij heeft wel wat anders van je nodig in een salesgesprek om JA te zeggen. Zeker omdat je prijzen fors omhoog gaan (spoiler: je gaat veel waardevoller voor hem worden). Marieke legt je uit hoe je de JA van een klant krijgt in het eerste gesprek door gouden salestechnieken. Volgens vorige deelnemers is dit onderdeel alleen al extreem waardevol.

Contact

Je positionering is de enige hefboom die je nodig hebt voor megagroei, óf je grootste bottleneck ooit.

Geef je op voor een vrijblijvend strategiegesprek. Bepaal hierin met mij persoonlijke strategie om tot een doorbraak in je omzet en markt te komen. Alle deelnemers geven aan dat dit gesprek an sich al extreem waardevol voor ze is. Ervaar hoe snel je tot de kern komt (en het goud waar je al zo lang naar zoekt) en krijg een voorproef hoe het is om één op één met mij te werken. Vul de vragen in en maak duidelijk wat je nodig hebt. Wij beoordelen je aanvraag en bij geschiktheid bevestigen we de afspraak.

Wij leiden jou richting de groeipoisitionering die:

Jou de onvergelijkbare #1 van je markt maakt 

Je marketing ROI verdubbelt 

Je aanbod zo belachelijk goed maakt dat klanten dom zijn om nee te zeggen (spoiler: hebben geen keuze meer en zeggen ja) 

Je continu topklanten krijgt voor premium prijzen

Zodat: 

Je business doorgroeit richting€1.000.000 p/j.

En jij goed leeft. 

Contact

Als je op hoger niveau wilt meespelen,
moet je de spelregels snappen.
Pas dan kun je ze breken.

Dus wat ga je doen: blijf je aankloten in het achterveld of kies je de trainer die jou op voorsprong helpt?

Not another businesscoach - ik kom met een dik trackrecord.

Merkstrateeg, business coach. Met een hekel aan business coaches. Maar ach, het bekt zo lekker. Klanten werken met mij omdat een een strateeg ben met toewijding aan hun bedrijf. Brabantse genen, Rotterdamse aanpak. Onderaan begonnen, uitgegroeid tot topverkoper en later merkstrateeg. Een waardevolle combinatie. Want je kunt nog zo’n mooi merk hebben: het is pas sterk als het verkoopt.

Groeien doe je samen met de mensen die het spelletje al gespeeld hebben.

Merkstrateeg, business coach. Met een hekel aan business coaches. Maar ach, het bekt zo lekker. Klanten werken met mij omdat een een strateeg ben met toewijding aan hun bedrijf. Brabantse genen, Rotterdamse aanpak. Onderaan begonnen, uitgegroeid tot topverkoper en later merkstrateeg. Een waardevolle combinatie. Want je kunt nog zo’n mooi merk hebben: het is pas sterk als het verkoopt.

Boek je eerste strategiegesprek op onze kosten.

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan en ik laat je direct zien welk goud ik voor jouw positionering en business zie. We onderzoeken samen je obstakels en wat er nodig is voor een grote omzetdoorbraak. Plan een gesprek in en laat je verbazen door de waarde die we je in 60 minuten tijd geven. Disclaimer: we zijn direct, rauw,  eerlijk en to the point. Als je daar niet van houd, zijn er genoeg intuïtieve knuffelcoaches die je hand willen vasthouden, maar: ons niet bellen.

Coachingsdag | 03-08-22

Dit eerste gesprek was an sich al extreem waardevol.

– Jim Verhoeven, Joint Forces Marketing

Wees niet onderscheidend,
maar word de enige keuze
voor topklanten.