Skip to content

Premium Position®

Snel doorgroeien richting  €500.000+ omzet per jaar en verder als onvergelijkbare #1 van je markt. Kies voor de premium positionering en groeistrategie voor continu topklanten die al verkocht zijn voor ze je spreken.  Start hier voor krachtige business coaching voor maximale winst en groei.   

Bekend van:

Wordt de onvergelijkbare #1 van je markt met topklanten die alleen jóú willen.

Als je hier bent, heb ik zo’n vermoeden dat jij…

Heel goed bent in wat je doet, dus klanten weten je sowieso wel te vinden. Je omzet gaat daardoor al prima, maar: je bent klaar voor zoveel niveaus hoger. 

En je weet inmiddels: daarvoor heb je de positionering nodig die jou en je bedrijf snel richting €500.000 stuurt, en uiteindelijk naar een miljoen per jaar. Die alles aan elkaar verbindt. Zit ik warm? Maar…

Het is alsof je door de mist rijdt met een navigatiesysteem dat van slag is, en daardoor in cirkels rijdt. Zoekend naar die sweet spot in de markt die helemaal van jou is. Naar die TOP positionering.  Ondertussen hardwerkend en verblind door alle mogelijke afslagen en een diversiteit aan klanten.  Alsof je jezelf iedere keer opnieuw uitvindt. 

Mijn bedrijf staat, er komen klanten maar.. het magnetiseert niet.” zei een ondernemer daarover laatst tegen me.

 

 

Contact

Continu topklanten die alleen jou willen, at any price.

Je wilt dat aanbod waar klanten geen nee tegen kunnen zeggen. De woorden waar je al zolang naar zoekt. Die marketing waar je klant direct op aangaat, en die alleen bij JOU past. En de salesgesprekken met klanten die al overtuigd waren voor je ze spraken, en jou nooit  vergelijken met een ander. 

Niet onderscheidend, maar onvergelijkbaar zijn. En onvergelijkbaar, dat hoop je natuurlijk te zijn. Maar een bedrijf kan niet gebaseerd zijn op hoop.

Hoe je dat krijgt en doorgroeit richting een topomzet, daarover breek je al een tijdje je hoofd. Misschien heb je er al menig businesscoach op versleten, zoals veel van mijn klanten bij binnenkomst. Weet dan… 

This is where I come in.
Ik stroop mijn mouwen vast op.

Ik leid jou snel in de richting van de positionering die...

Zodat…

Je business doorgroeit richting €500.000 en verder.

En jij goed leeft. 

Geen gelummel in groepjes,
maar exclusieve coaching, een op een.
Zodat je eindelijk het plan krijgt dat voor jóú werkt.

Direct naar de hoe, zonder gedoe.


Ik werk niet alleen een op een, maar ook snel. Ik heb als enige businesscoach (en former merkstrateeg) een uniek, bewezen mechanisme om je positionering te kraken: het Premium Position System®. Het helpt je in no time je sterkste positionering én groeikans te kraken waarmee je tot die doorbraak komt, bovenaan je markt. Het wijst je naar die sweet spot én de magnetische marketing die jou onvergelijkbaar maakt voor de beste klanten. 

Al in onze eerste sessie ga ik direct naar de HOE waar jij al zolang naar zoekt. Plan gerust je call.

Mijn klanten behalen topresultaten.

José van den Hoven - Forza Company

Mijn bedrijf Forza Company gaat door het dak qua omzet, afnemers, resultaat, ervaring, en positiviteit.

Zie: Premium Position.

Hester ten Dolle - Eliter HR Consultancy

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit, denkend: ‘wat groots en wat stevig neergezet. Het klopt nu.'

Door Marieke heb ik geleerd hoe ik mijzelf en daarmee mijn onderneming beter kan positioneren door juist bij mijn gevoel te blijven. Zie ook Ellis’ review videoZie: Businesscoach voor ondernemers

 

Roos Verkerk - Bureau Geroosterd

Ik heb nu al meer omzet dan vorig jaar bij elkaar.

“Als het gaat om leiderschap en persoonlijk leiderschap weet jij heel goed hoe je dat moet overbrengen.” Zie: Businesscoach voor ondernemers

Iris Pijnenburg - Xvertising Agency

Ik heb nu een ijzersterke positionering staan die me focus en het volste vertrouwen geeft.

Door Marieke heb ik geleerd hoe ik mijzelf en daarmee mijn onderneming beter kan positioneren door juist bij mijn gevoel te blijven. Zie ook Ellis’ review videoZie: Businesscoach voor ondernemers

 

Sonja - Bureau The Speaker Code®

Al 2 weken na onze start had ik de investering méér dan terugverdiend. Alleen al het strategiegesprek was goud.

“Als het gaat om leiderschap en persoonlijk leiderschap weet jij heel goed hoe je dat moet overbrengen.” Zie: Businesscoach voor ondernemers

Geen gelummel in groepjes.
Geen one-size-fits-nobody plan.
Maar een op een. Tailormade strategie.
Voor jouw grootste groei ooit.

Geen trek in de luchtkastelen van coaches, of ben je al van de koude kermis thuis?

Met al die luchtkastelen en dat gepeupel van businesscoaches heb je niks. Of: je bent al van de koude kermis thuiskomen. Want inspirerend was het zeker hoor, dat “grootse denken” en eindeloze werken aan je mindset. Mooi om te zien ook, hoe zo’n coach zichzelf zó exclusief maakt dat je blij mag zijn met een beetje aandacht.  je schoot er alleen zo weinig mee op. Businesscoaches, daar vind ik wat van. Want als je werkelijk zo goed bent, waarom geef je je klanten dan niet het antwoord waar ze al zolang naar zoeken? Waarom zwemmen ze dan nog? Als je klaar bent met gelummel in groepjes voor schandalige bedragen en klaar bent voor een serieuze doorbraak, wees welkom. Maar weet wel: hier is het serieus aanpoten. Wil je eindeloos kniezen over waar je ‘vast zit’ bij een intuïtieve coach die je handje vasthoudt? Mij niet bellen.

85% van mijn klanten verlengt de samenwerking omdat ze de investering in veelvoud terugverdienen. 15% Heeft het plan zo scherp dat ze op eigen kracht verder gaan. Niemand, maar dan ook echt niemand, voor dit traject ‘gemiddeld’ in impact. 

Als ik jou aanneem als klant, moet ik de potentie in je zien om de investering x10 terug te verdienen. Minstens.

Ik zal je daarvoor alles geven wat ik in huis hebt. In de praktijk ligt de bal bij jou, want ik ben er continu voor je als je vast zit – en snel. Maar wat ik jou wil vragen is: pak je werkelijk door als het oncomfortabel wordt? Blijf je miepen over “ik vind het zo spannend” (wat het ook is, dus dat gevoel is helemaal terecht) of zet je jezelf er uiteindelijk overheen en spring je in dat diepe bad? Zoek je de weerstand op in plaats van ‘m uit de weg te gaat? Met andere woorden: ben je loyaal aan je plan, aan jezelf aan mij als het erop aankomt?

Als het antwoord op deze vragen Ja is, plan dan je call met me in. Een ondernemer van jouw kaliber kan ik serieus ver brengen. 

Wees niet onderscheidend,
maar word de enige keuze
voor topklanten.

Ik werk een op een met je aan deze zaken, omdat dit is wat je nodig hebt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Card #1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Card #2
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Card #3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Contact

Pas als je er klaar mee bent, ben je er klaar voor.

Alle schapen in het hok met hetzelfde brok? Ik dacht het niet. Eerlijk: ik ben er ook ingetrapt hoor. Meer dan eens. Maar wat denk je: dat topondernemers in groepjes hun plan van een template krabben? Je hoeft alleen maar naar de groten te kijken om te weten hoe je groot wordt. En dat recept is simpel: zoek een mentor met een bewezen trackrecord die jou persoonlijk helpt en meeneemt om jouw draken te verslaan. You’re welcome.

FAQ

Naast een op een coaching zijn er livedagen waarin je met ondernemers zoals jij samenkomt. Hier werk je gericht aan een doorbraak in je positionering en omzet. Onze een op een sessies zijn echter wel de basis. 

Werken met mij vraagt om een investering van ca. €15.000 tot €20.000 euro. Een serieuze investering dus. Voor als je serieus wilt groeien.

Benieuwd welk perspectief ik voor jouw business zie?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan en ik laat je direct zien welk goud ik voor jouw positionering en business zie. We onderzoeken samen je obstakels en wat er nodig is voor een grote omzetdoorbraak. Plan je een gesprek in, dan ontvang je gratis mijn Premium Offers® Gids. Hierin leg ik uit hoe je je aanbod zó sterk positioneert dat klanten wel dom zijn als ze nee zeggen.

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

mediamodifier_image (1)

Had ik dit vijf jaar geleden maar gelezen.

– Marlon Augustijn, First Aid Marketing