Skip to content

Spreker over positioneren en ondernemen

Hoe vind je als ondernemer je eigen oase vol winst en klanten, je eigen stukje van de markt? En hoe laat je klanten voor jouw merk kiezen in deze wereld vol keuzes? Dat is exact  waar ik met mijn lezingen, workshops en trainingen antwoord op geef.

 

Van roeping in de woestijn naar klantoase.

Stel je voor jouw eigen plek in de markt als een ongerepte plek in de natuur is. Niemand die zich er begeeft, alleen jij. Je gaat erover vertellen en trekt een publiek van enthousiaste klanten die deze oasis dolgraag willen zien én er goed voor willen betalen. Paradijselijk, toch?

 Dit klinkt voor veel ondernemers als een utopie. Maar dit is waar  positioneren, werkelijk om draait. Het is misschien wel de nr. 1 skill van succesvolle ondernemers, in deze wereld vol aanbod en keuzes. Hun marketing is alles behalve een roeping in de woestijn. Klanten ervaren het als een oase. Succesvol positioneren gaat over het claimen van untapped demand. Je vinden van jouw eigen winstgevende oase. Met de boodschap waar klanten oren naar hebben.

Lezingen
Workshops
Trainingen

Van 2000 man op een online seminar tot een besloten lezing. Op meer dan 250 events, workshops en trainingen heb ik al mogen spreken. Voor ondernemers met grootse dromen tot corporate professionals in het vak.

“Heel fijn samengewerkt met Marieke. Denkt in de voorbereiding goed mee met de wensen van de klant en de doelgroep, heeft inhoudelijk een goed verhaal en is daarnaast ook gewoon een heel leuk mens!” – Maud Boks, producer Kumpany i.o. Ziggo Zakelijk

Meer dan 250 lezingen, workshops en trainingen in 5 jaar+ jaar tijd voor prachtige merken zoals:

l1
l2
l3
l4
l5
l6

Activeer het verhaal
dat je klanten
oplevert

Potentie, positie en performance. Dat zijn de pijlers van mijn aanpak. Ze vormen tevens de rode draad in mijn eigen verhaal en ondernemersreis. Van beginner in de sales tot ondernemer en Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar. Benieuwd naar wat mij drijft?

"

Ze gebruikt sprekende voorbeelden, veel humor
en is een energieke wervelwind,
wat enorm aanstekelijk werkt. "

Miriam Hekker

Review na lezing "Winnend Positioneren"

5/5

Let your brand be
moved by the people
who love it.

Spreker nodig?
Vraag een offerte aan.

Of stuur een mail naar info@brand-density.com 

Wil je meer informatie,
of een sprekersoptie voorleggen?👇🏼
Het privacybeleid bekijk je hier.