Skip to content

Denise Pellinkhof - PR & Branding Strateeg

Marieke daagt je uit in zulke duidelijke keuzes dat daarna alles moeiteloos gaat.

Ik had vorig jaar mijn beste jaar ooit en verwacht dit jaar te verdubbelen. Vooral omdat mijn positionering begin dit jaar nu staat als een huis en ik voor het eerst een extreem helder game plan heb, waar ik voorheen keek wat er wel allemaal op mijn pad kwam. Als ik zo door ga, ga ik  nog veel meer in een recht lijn naar een miljoen. “

Iris Pijnenburg - advertising expert

Het ging zo goed, ik heb meteen de doorgroei kunnen maken naar een BV.

Ik ben van eenmanszaak overgegaan naar een BV in 9 maanden tijd, en daarmee van freelancer naar eigenaar van een bureau. Zelf ben ik hierdoor ook veel krachtiger geworden. Mijn hele leiderschap en mindset zijn  meegegroeid naar het level waarop mijn bedrijf nu staat en waarop ik speel. Op deze koers doorgaan geeft me de ruimte om op termijn een volgende onderneming te starten. Dat is iets wat ik graag wil. 

Marloes Oosterveen - Human Design Expert

Het stroomt, létterlijk.

Om mijn resultaat in een getal uit te drukken: ik alleen al in de eerste maand van dit jaar bijna 20% van mijn omzet behaald die ik dit jaar wil halen. Dat is dus 100% eroverheen. De grootste verandering is de mindset en hierdoor veranderde alles. Op het moment dat ik ja zei tegen deze investering en dus tegen mezelf, switchte er direct iets in mijn energie. In de eerste week na onze kick-off had ik de helft van de investering al terugverdiend. Door de sessies met Marieke is er nu een duidelijke positionering. Alles viel samen. Mijn ervaring, mijn kwaliteiten en mijn interesses. Hierdoor hebben we een compleet nieuwe sterke positionering geformuleerd met een nieuw aanbod en trek ik mijn ideale klanten moeiteloos aan. Ik coach mijn klanten nu vanuit mijn kracht en biedt hierdoor veel meer waarde aan mijn klanten die op hun beurt ook weer veel sneller en veel beter resultaat behalen.

Sharon Overweg-Slap - Relatietherapeut

Afgelopen jaar is mijn beste jaar ooit geweest.

Wat er veranderd  is, is dat ik  opnieuw lef heb durven tonen. Lef door de volgende stappen te nemen! Stappen zoals het aanscherpen van mijn niche, positionering en aanbod. En mede daardoor heb ik afgelopen jaar  mijn beste jaar gedraaid. Ik voel meer zelfvertrouwen in de weg die ik ben ingeslagen van marktconform naar een eigen premium aanbod, welke me werkelijk onvergelijkbaar maakt. Die weg was heel spannend, met veel onzekerheden. Ik had gedachtes als: “ Maak ik wel de juiste keuze, is hier wel markt voor?” Maar ik heb doorgezet en  daar ben ik elke dag dankbaar voor.

 

Philine Hatzmann - Social Selling Specialist

Mijn omzet is x3 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven.

Er is sinds de start met Marieke veel veranderd. Mijn omzet is x 4 gegaan binnen vier maanden tijd. Ik kan het nog steeds niet geloven. Mijn omzet is dus gewoon x4 vergeleken met vorig jaar – en dat was al een goed jaar. Nu vraag ik hogere prijzen, ik heb een veel specifieker aanbod, en haal ik nog betere resultaten. En ik doe zelf alleen nog de dingen die ik echt leuk vind en waar ik goed in ben. Ik ben ook een ander persoon inmiddels, de persoon die de mindset heeft om dit bedrijf te leiden en me daar content mee te voelen. Ik kan het dragen. Mijn positionering klopt nu,  het stroomt omdat alle puzzelstukken op zijn plek zijn gevallen. Door die scherpte ben ik snel gegroeid en ben ik van ZZP’er naar team van 5 personen gegaan. Het team en mijn bedrijf draaien ook zonder al te veel inspanningen van mijn kant.

 

Cynthia Noordhoek - eigenaar Marktpand - bureau voor vastgoedbeheer

Marieke kraakt binnen no time je positionering.

Marieke zet je direct aan, waardoor je een mega energieboost krijgt om door te pakken met de kennis en tools die je van haar hebt meegekregen. Ze is enorm scherp, rechtdoorzee en kraakt binnen no time je positionering, waar je op verder kan bouwen. 

Pauline Pater - Presentatietrainer

Marieke is echt goud. Met haar briljante ideeën en rotsvaste vertrouwen in jou breek je dwars door alles heen en ga je niet next level, maar 10 levels omhoog.

 Los van dat Marieke dè expert is in haar vak, is ze echt de persoon die je om je heen wilt hebben in je bedrijf. Ze heeft snel door waar je nu onbewust stagneert en stelt precies de juiste vragen om dat te doorbreken. Haar ideeën zijn baanbrekend en zorgen ervoor dat jij en jouw toekomstige klanten de uniekheid van jouw bedrijf zien. Marieke is echt goud. 

Corné Hogendoorn - directeur Yelflow

Wat telt is of de juiste vraag gesteld wordt, en dat gebeurt hier.

Ik heb veel trainingen gevolgd en nog veel meer business coaches en consultants ontmoet. Het is veelal hetzelfde kunstje. Marieke, jij stelt echt hele goede vragen en uistert heel goed naar mijn case. Geen langspeelplaat, geen powerpoints, heerlijk pragmatisch.

 

Jose van den Hoven - Eigenaar Forza Company

Mijn bedrijf Forza Company gaat dankzij Marieke door het dak qua omzet, afnemers, resultaat, ervaring, en positiviteit.

Richard de Looff - eigenaar De Looff & Partners

Je brengt de kern razendsnel onder woorden. Ver voorbij de wat en hoe, waar je als ondernemer vaak in blijft hangen.

Marieke geeft handen en voeten geven aan waardevermeerdering. Zowel de inhoud als de perceptie van je aanbod door de klant. Voor de klant neemt je aanbod daardoor enorm in waarde toe. Je dienst wordt veel meer waard, zónder dat het jou meer tijd kost om te leveren.  Ze weet daartoe de juiste vragen te stellen. Je grootste kracht is dat je heel snel de kern van de propositie onder woorden brengt. Voorbij het Wat en Hoe, waar je als ondernemer vaak blijft hangen. En daardoor kan ik nu gericht verder met de uitvoering.

Hester ten Dolle - HR expert, fouder eliterhr.nl

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit, denkend: ‘wat groots, en wat stevig neergezet. Het klopt nu.'

Ik wist wat ik wilde met dit bedrijf, maar het lukte nog niet zo goed om neer te zetten op een manier die helemaal kloppend voelde. Heel instagram zit vol met businesscoaches. Eerlijk, ik denk dan vaak: ‘wat voor zwaarte draag jij met je mee als businesscoach? Welke serieuze bedrijven heb jij al geholpen dan?’ Toen kwam ik jou tegen en ik dacht meteen: ‘dit is wat ik nodig heb.’

Na de eerste sessie liep ik al de deur uit met het gevoel: ‘Oh, we hebben zóveel staan nu. Wat groots, en wat stevig neergezet. Ik kwam bij jou voor positioneren, maar uiteindelijk omvat het traject veel meer dan dat. Ik moest me ook echt comfortabel gaan voelen in mijn bedrijf. Niet alleen het verhaal goed neerzetten, maar het ook durven overbrengen bij mijn potentiële klanten, het écht verkocht krijgen. Die stap zetten om die droomklant zelf te benaderen… ik ben blij dat ik daar steeds relaxter in wordt. ik kan het nu overbrengen met waar ik écht in geloof. 

Ik ben nu in de luxepositie geen reclame te hoeven maken - nieuwe klanten vinden mij continu.

Monique van der Velden - Groei Consultant voor AgriFood Bedrijven

Jouw coaching heeft me genoeg zelfvertrouwen en inzicht in mezelf gegeven om m’n tarieven flink te verhogen en me te richten op de koplopers en voorlopers in de sector.

De strategie die we ontwikkelden om aan de beste klanten te komen vond ik in eerste instantie doodeng, maar ik heb het toch gedaan.

Daarna is het balletje eigenlijk vanzelf gaan rollen. Ik ben nu in een hele luxe positie. Ik hoef geen reclame te hoeven maken, bedrijven benaderen mij continu vanwege de aanbevelingen van anderen. Zo fantastisch! Dat had ik een jaar geleden echt niet durven te dromen.

Ik doe nu exact het werk waar ik bakken energie van krijg en waar ik goed in ben. 

 

Maurits Grosfeld - Founder House.nl

Marieke is de koningin van het positioneren.

Gerdien Hengeveld - www.gerdienhengeveld.nl

Mijn omzet is wel vier, vijf keer over de kop gegaan.

Ik had al meerdere business coaches gehad. Dus heel eerlijk, ik dacht wel: ‘kan deze het dan wel waarmaken?’. Tijdens de sessies kom je steeds weer met dingen waarvan ik denk ‘wauw, hoe kom je erop.’  Door me aan de hand te nemen heb je me snel stappen laten maken. En hállo, kijk even naar mijn omzet! Die is wel 4, 5 keer over de kop gegaan. Ik had vorig jaar niet kunnen bedenken dat ik vorige week zo riant met vakantie kon. Daarnaast zijn mijn energielevel en zelfvertrouwen verhoogd. ik zit helemaal in het jasje wat me past. Ik doe echt wat ik te doen heb, dat merk ik. Een paar jaar geleden had ik gezegd: “Dit kan toch niet?” Maar het kan gewoon wél. Alles is mogelijk. Al had ik dit niet voor mogelijk gehouden. Uit je comfort zone stappen, dat is echt wat jij mij hebt laten doen. The sky is the limit, daar heb je me echt mee geholpen, om dat te geloven en het waar te maken.  

Gwen Obels - Consultant in Leiderschapsbranding

De reflectie en spiegel die jij geeft, ervaar ik als ontzettend krachtig.

“Als het gaat om leiderschap en persoonlijk leiderschap weet jij heel goed hoe je dat moet overbrengen.” 

Sverre van der Wal - groeicfo.nl

Ik ben jullie super dankbaar.

Ik kwam binnen met een plan, maar vóór 12 uur was ik daar al van genezen. Ik zag al snel iets groters waarmee ik van nog grotere waarde voor klanten ga zijn. 

 

Nanda Akkerman - zangstudio-nandaakkerman.nl

Dat zelfvertrouwen en de kracht van jouw potentie, dat haalt ze eruit. Dat is haar talent.

Marieke zorgt ervoor dat je je niet meer inhoudt. Zodat je echt gaat staan voor je positionering, voor je merk. Je merkt dat Marieke een high-end coach is op dat vlak. ZieBusinesscoach voor ondernemers

Miriam Hekker - Coach bij www.miriamhekker.nl

Het maakt niet uit op welk level je Marieke een vraag stelt. Ze kan er onmiddellijk op aanhaken.

Demi Groen - Video expert - growvideo.nl

Marieke heeft me geholpen
mijn doelen daadwerkelijk te realiseren.

Ilse Verwijs - Consultant en eigenaar 10excellence.nl

Je ziet je concept in no time ontstaan, handen en voeten krijgen. Dat is echt waar ik naar op zoek was.

Esther Natar - eigenaar decontentagency.nl

Marieke is een businesscoach on steroïds. Dat werpt z'n vruchten af."

Het ging okay maar wist dat het nog veel beter kon. Daar had ik niet alleen een plan voor nodig maar vooral ook hulp bij het uitrollen van dat plan. Marieke biedt dat. Wel moet je bereid zijn om aan te poten. Marieke is niet voor watjes. Ze is een business coach on steroïds. Dat werpt ook z’n vruchten af. Binnen 3 maanden heb ik de investering in Marieke al terugverdiend. Mijn nieuwe aanbod krijgt steeds meer vorm. Maar bovenal ben ik meer en meer in mezelf gaan geloven. Dat komt mede door de begeleiding van Marieke.

Ciska van Grootveld - Business coach - iamgroots.com

Marieke is scherp en to the point, dat werkt lekker snel.

Ik wilde de positionering van IAMGROOTS graag verscherpen en meer goedbetalende klanten aantrekken, vanuit een simpeler bedrijf. Je kunt  zo’n positoneringsproces natuurlijk wel alleen proberen aan te vliegen, maar met z’n tweeën kom je gewoon veel verder. Marieke schakelt supersnel, is creatief, scherp en to the point. Marieke, ik ben enorm blij met je hulp. Ik heb er heel veel aan gehad. Alles staat echt weer zoveel niveaus hoger afgesteld. Zie: Businesscoach voor ondernemers

Ron Dukker - directeur Conversion Crew

De absolute autoriteit in haar vakgebied.

Marieke is ontzettend professioneel en tegelijk is zij enorm gedreven en enthousiast over wat ze doet; een energie die ook zeker overslaat naar haar omgeving en die de samenwerking nog leuker en effectiever maakt. Marieke is een absolute autoriteit en ik durf haar altijd met het volste vertrouwen aan te bevelen aan andere ondernemers.

 

Ellis Bustamente - eigenaar O&O Legal

Ik weet nu ik precies hoe ik mijzelf als advocaat onvergelijkbaar sterk kan neerzetten.

Door Marieke heb ik geleerd hoe ik mijzelf en daarmee mijn onderneming beter kan positioneren door juist bij mijn gevoel te blijven. Zie ook Ellis’ review videoZie: Businesscoach voor ondernemers

Miranda Schellevis - Branding expert - Studio Be Bold

Als jij zoekt naar 'hoe kan ik mezelf het beste positioneren tussen al die anderen?' kan ik je dit echt aanraden.